Galtier: Cierpimy w słabszych momentach i tracimy gole

sports news

Trener Lille OSC Christophe Galtier przyjął z pokorą przegraną z Chelsea 1:2 w meczu drugiej kolejki fazy grupowej rozgrywek Ligi Mistrzów.

„Les Dogues” doznali w ten sposób drugiej porażki w tej edycji i zamykają stawkę w tabeli.

– Przegraliśmy pierwszy mecz u siebie i drugi w tych rozgrywkach. Byliśmy bojaźliwi i nieśmiali w pierwszej fazie spotkania – wyznał Galtier w rozmowie z AFP.

– Nasz zespół ma pewne ograniczenia. Cierpimy w słabszych momentach i tracimy gole – podkreślił opiekun wicemistrzów Francji.

– Chelsea jest przyzwyczajona do tego rodzaju meczów. Widać było dużą różnicę między drużynami w niektórych chwilach. Z takim przeciwnikiem trzeba walczyć na 110, 120, a nawet 130 procent swoich możliwości – stwierdził opiekun „Les Dogues”.

– Moi piłkarze na pewno włożyli w to spotkanie więcej zaangażowania i energii niż w meczu z Ajaksem. Rywalizowaliśmy na poziomie technicznym i taktycznym, ale to wymaga jeszcze więcej siły. Zdajemy sobie sprawę, że była różnica. Daliśmy z siebie wszystko, ale to nie wystarczyło – podsumował Galtier.

Serwis Sports-News dostarcza Sportowa Agencja Informacyjna ASInfo.

UWAGA! PZBUK zmienia bonus startowy dla nowych graczy. Od teraz możecie skorzystać z promocji "Zamień 200 zł na 500 zł!"

Jest to najwyższy asymetryczny bonus od depozytu w Polsce! Każdy klient po wpłacie 200 zł otrzyma w sumie 500 zł na grę w zakładach sportowych.

Bonus przyznawany jest w zależności od wysokości dokonanego depozytu, według założenia, że wartość bonusu stanowi 150% wpłaconego depozytu powyżej kwoty 100 zł . Maksymalna wartość depozytu uprawniająca do uzyskania bonusu wynosi 200 zł.

Co trzeba zrobić, żeby skorzystać z promocji?

Przede wszystkim zarejestruj się w PZBUK klikając TUTAJ. Następnie musisz zweryfikować swój numer telefonu i dokonać depozytu w wysokości minimum 100 zł oraz aktywować bonus podczas depozytu.

Nie czekaj, tylko skorzystaj z promocji! Kliknij TUTAJ, aby założyć konto w PZBUK.

Add Comment

Click here to post a comment

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.