Kobierecki: Nauka z tej porażki jest bezcenna

sports news

Trener rezerw Legii Warszawa Piotr Kobierecki nie miał większych uwag do swoich podopiecznych po przegranej z Piastem Gliwice 0:2 (0:1) w pierwszym wtorkowym spotkaniu 1/8 finału rozgrywek o Puchar Polski.

Obie bramki dla aktualnych mistrzów Polski na obiekcie w Ząbkach zdobył Hiszpan Gerard Badia.

– Nasza przygoda dobiegła końca. Cieszymy się, że mogliśmy zapisać kartę w naszej skromnej historii. Nie ma co ukrywać, że wygrał zespół lepszy. Gratuluję Piastowi oraz trenerowi Waldemarowi Fornalikowi – podkreślił Kobierecki dla oficjalnego serwisu Piasta.

– Dziękuję zawodnikom, bo pokazali serca. Za nami lekcja, dzięki której będziemy bogatsi. Porażki uczą, a nauka z tego meczu jest bezcenna – zaznaczył opiekun rezerw Legii.

– Mieliśmy plan, żeby po przerwie zagrać pressingiem średnim, a później przejść do wysokiego. Były jednak zbyt duże przerwy między formacjami i przeciwnik to wykorzystywał. Długo wierzyłem, że uda się zmienić wynik – podsumował Kobierecki.

(za piast-gliwice.eu)

Serwis Sports-News dostarcza Sportowa Agencja Informacyjna ASInfo.

UWAGA! PZBUK zmienia bonus startowy dla nowych graczy. Od teraz możecie skorzystać z promocji "Zamień 200 zł na 500 zł!"

Jest to najwyższy asymetryczny bonus od depozytu w Polsce! Każdy klient po wpłacie 200 zł otrzyma w sumie 500 zł na grę w zakładach sportowych.

Bonus przyznawany jest w zależności od wysokości dokonanego depozytu, według założenia, że wartość bonusu stanowi 150% wpłaconego depozytu powyżej kwoty 100 zł . Maksymalna wartość depozytu uprawniająca do uzyskania bonusu wynosi 200 zł.

Co trzeba zrobić, żeby skorzystać z promocji?

Przede wszystkim zarejestruj się w PZBUK klikając TUTAJ. Następnie musisz zweryfikować swój numer telefonu i dokonać depozytu w wysokości minimum 100 zł oraz aktywować bonus podczas depozytu.

Nie czekaj, tylko skorzystaj z promocji! Kliknij TUTAJ, aby założyć konto w PZBUK.

Add Comment

Click here to post a comment

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.