Maurizio Sarri: Brakuje nam błyskotliwości

sports news

– Czujemy duże rozczarowanie, bo zawiedliśmy klub oraz naszych kibiców. Jesteśmy jednak w szczególnym momencie, w którym zawiodło nas przygotowanie fizyczne oraz absencja ważnych piłkarzy – powiedział po przegraniu finału Pucharu Włoch, trener Juventusu Turyn, Maurizio Sarri.

– Musiałem dziś dokonać kilku zmian w składzie. Graliśmy niskim pressingiem, aby mieć z przodu więcej miejsca. Zagraliśmy dziś na dobrym poziomie zaangażowania, ale to nie wystarczyło. Nie jesteśmy w dobrej dyspozycji. Brakuje nam błyskotliwości w grze, przez co nie stwarzamy wielu podbramkowych sytuacji. Dla nas wynik 0:0 jest czymś bezprecedensowym, ale sądzę, że to właśnie efekt tego, że przez długi czas nie graliśmy – dodał 61-letni szkoleniowiec.

– Ronaldo zagrał tak, jak pozostali. Jemu także brakuje błyskotliwości, aby wydobyć z siebie to, co ma najlepszego. Podobnie jest z Paulo Dybalą i Douglasem Costą. Co mówiłem piłkarzom po meczu? Niewiele. Byłem bardzo zły i rozczarowany, podobnie jak oni. W takich chwilach lepiej nic nie mówić. Na to przyjdzie czas w czwartek rano – podsumował Sarri.

Serwis Sports-News dostarcza Sportowa Agencja Informacyjna ASInfo.

UWAGA! PZBUK zmienia bonus startowy dla nowych graczy. Od teraz możecie skorzystać z promocji "Zamień 200 zł na 500 zł!"

Jest to najwyższy asymetryczny bonus od depozytu w Polsce! Każdy klient po wpłacie 200 zł otrzyma w sumie 500 zł na grę w zakładach sportowych.

Bonus przyznawany jest w zależności od wysokości dokonanego depozytu, według założenia, że wartość bonusu stanowi 150% wpłaconego depozytu powyżej kwoty 100 zł . Maksymalna wartość depozytu uprawniająca do uzyskania bonusu wynosi 200 zł.

Co trzeba zrobić, żeby skorzystać z promocji?

Przede wszystkim zarejestruj się w PZBUK klikając TUTAJ. Następnie musisz zweryfikować swój numer telefonu i dokonać depozytu w wysokości minimum 100 zł oraz aktywować bonus podczas depozytu.

Nie czekaj, tylko skorzystaj z promocji! Kliknij TUTAJ, aby założyć konto w PZBUK.

Add Comment

Click here to post a comment

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.