Trippier: Byłem za bardzo samolubny

sports news

Obrońca Atletico Madryt Kieran Trippier w rozmowie z „Football Focus” przyznał, że podczas swojego końcowego pobytu w ekipie Tottenhamu był za bardzo samolubny i zbyt często zamiast myśleć o dobrze drużyny, skupiał się na swojej osobie.

– To było trudne. Wiedziałem, że nie grałem zbyt dobrze, a cały czas wychodziłem w pierwszym składzie – przyznał obrońca Los Rojiblancos.

– Walczyłem z kontuzjami praktycznie od października, aż do finału Ligi Mistrzów. Chciałem grać w wielkich meczach. Po czasie wydaje mi się, że lepiej by dla mnie było, jakbym zrobił krok do tyłu i pomyślał bardziej o drużynie, niż o sobie – dodał Trippier.

– Często grałem na blokadach, co nie było dobrym pomysłem. To miało spory wpływ na to, że tamtego sezonu nie mogłem zaliczyć do udanych – uważa defensor Atletico.

– Cieszę się jednak, że mam to już za sobą. Jestem bogatszy w nowe doświadczenia i w przyszłości będę już wiedział, jak właściwie postępować w takiej sytuacji – zakończył Kieran Trippier.

Serwis Sports-News dostarcza Sportowa Agencja Informacyjna ASInfo.

UWAGA! PZBUK zmienia bonus startowy dla nowych graczy. Od teraz możecie skorzystać z promocji "Zamień 200 zł na 500 zł!"

Jest to najwyższy asymetryczny bonus od depozytu w Polsce! Każdy klient po wpłacie 200 zł otrzyma w sumie 500 zł na grę w zakładach sportowych.

Bonus przyznawany jest w zależności od wysokości dokonanego depozytu, według założenia, że wartość bonusu stanowi 150% wpłaconego depozytu powyżej kwoty 100 zł . Maksymalna wartość depozytu uprawniająca do uzyskania bonusu wynosi 200 zł.

Co trzeba zrobić, żeby skorzystać z promocji?

Przede wszystkim zarejestruj się w PZBUK klikając TUTAJ. Następnie musisz zweryfikować swój numer telefonu i dokonać depozytu w wysokości minimum 100 zł oraz aktywować bonus podczas depozytu.

Nie czekaj, tylko skorzystaj z promocji! Kliknij TUTAJ, aby założyć konto w PZBUK.

Add Comment

Click here to post a comment

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.